Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 години

Порції: 12

Інгредієнти:

125 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Лорак засвітила дорогоцінну каблучку на пальчику, фанати гадають: "Кохання навічно"

Пальчевський назвав єдину людину, до якої прислухається Зеленський: ″Це гарний вплив. І це нормально″

Пенсія в 60 дістанеться лише обраним: як зміниться мінімальний стаж вже з 2020

На Україну суне аномальна зима: синоптики стривожили прогнозом на грудень

Показати ще

1 яйце

200 г борошна

100 г цукрової пудри

30 мл лимонного соку

2 шт. лимонної цедри

¼ ч. л. розпушувача

щіпка солі

3 ст. л. цукру

Приготування:

1. Збиваємо масло і цукор міксером до кремової консистенції. 

2. Розбиваємо туди яйце, поки суміш не стане легкою і пухнастою.

3. Додаємо борошно, сік і цедру лимона, пекарський порошок, сіль і перемішуємо щоб вийшла кулька. Накриваємо тісто кришкою і ставимо в холодильник на 2 години.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. 

5. Розкачуємо тісто на посипаній борошном поверхні до  ½ см завтовшки. Робимо печиво і кладемо на деко. Посипаємо цукром і запікаємо протягом 10-12 хвилин. 

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних млинців.