Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 

Порції: 8

Інгредієнти:

1 курка

500 г картоплі

300 г плавленого сиру

2 цибулини

1 морква

сіль і перець за смаком

5 лаврових листів

зелень і сухарі за смаком

250 г печериць

Приготування:

1. У каструлю кладемо курку і наливаємо воду. Коли бульйон почне кипіти додаємо 1 ст. л. солі, чорного перцю, 3-5 листочків лаврового листа. Після закипання варимо 20 хвилин. Потім виймаємо м'ясо.

2. Очищаємо і нарізаємо кубиками картоплю. Цибулю подрібнюємо, моркву натираємо на тертці. Курку поділяємо на дрібні шматочки. Плавлений сир нарізаємо кубиками.

3. У киплячий бульйон додаємо картоплю. Варимо 5-7 хвилин після закипання.

4. В цей час робимо слабку засмажку на вершковому маслі. спочатку кладемо цибулю, потім моркву. Злегка солимо і перчимо. Готову зажарку додаємо в суп і варимо ще 5-7 хвилин.

5. Далі додаємо нарізане м'ясо і гриби. Варимо 3-4 хвилини, додаємо плавлений сир, добре перемішуємо і вимикаємо вогонь.

6. Перед подачею посипаємо зеленню. За бажанням подаємо з сухарями.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ананасового пирога.