Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порції: 4

Склад:

1 яйце

Популярні новини зараз

Оля Полякова розповіла, через що кардинально змінила імідж: "У дорослих дівчаток все по-дорослому"

Землю накриє потужна магнітна буря, гіпертонікам приготуватися: "У три хвилі"

Григорій Решетник показав Злату Огнєвіч за лаштунками шоу "Холостячка": "Хто запалив їй ці іскри?"

Оля Полякова "залишила" сцену заради свого найбільшого захоплення: "Ой б*я, я ж відьма"

Показати ще

400 г листкового тіста

30 г кунжуту

100 г сиру

80 г оливок

100 г стручкової квасолі

зелень за смаком

Приготування:

1. Готове листкове тісто злегка розкачуємо, розрізаємо на 4 смужки шириною по 8 см.

2. Сир натираємо на тертці. Розморожуємо квасолю, злегка обсмажуємо, солимо і приправляємо.

3. На кожну смужку тіста кладемо сир, зверху оливки і стручкову квасолю. Посипаємо свіжою зеленню.

4. Форму для випічки застеляємо пекарським папером, змащуємо рослинним маслом.

5. Викладаємо рулети, надаючи пирогу форму спіралі. Зверху змащуємо збитим яйцем і посипаємо кунжутом.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо приблизно 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'яса по-французьки з майонезом.