Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г яблук

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

30 г родзинок

60 г сиру

10 г вершкового масла

1 яєчний жовток

30 г сметани

5 г манної крупи

15 г цукру

Приготування:

1. Сир протираємо, змішуємо з манною крупою, родзинками, 10 г цукру, жовтком і растопленым маслом і серцевиною яблук.

2. З яблук зрізаємо верхівку, виймаємо серцевину, не прорізаючи країв, заповнюємо яблука сиром і запікаємо.

3. Подаємо разом зі сметаною і цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжних шоколадних бісквітів.