Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 головка цибулі

3 картоплі

1 морквина

150 г крабових паличок

вершкове масло за смаком

сіль і спеції за смаком

Приготування:

1. Картоплю нарізаємо кубиками. Кладемо в киплячу підсолену воду. Варимо приблизно 10 хвилин.

2. Натираємо цибулю і моркву на великій тертці, обсмажуємо на оливковій олії, додаємо в каструлю і варимо ще 10 хвилин.

3. Нарізаємо крабові палички кружечками і кладемо їх в каструлю, додаємо спеції. Варимо ще 5-8 хвилин.

4. В кінці варіння додаємо в суп вершкове масло.

5. Прикрашаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх біляшів з м'ясом.