Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Склад:

  • 1 тонкий лаваш
  • 1 помідор
  • 1 огірок
  • 60 г капусти
  • 2 ст. л. кетчупу
  • 2 ст. л. майонезу
  • 150 г курячого філе
  • 2 ст. л. рослинного масла

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Приготування:

  1. Перед вами покроковий рецепт страви з фото, яке люблять всі і кожен. Домашня шаурма, яку можна легко і просто приготувати. Кращі цікаві рецепти, які ви не знайдете в меню закладів. Величезний плюс домашньої шаурми - це те, що ви самі можете змінювати начинку за смаком. Це може бути грибна, барбекю, овочева або класична шаурма.
    Підготуйте продукти. Вимийте м'ясо і овочі. Приступимо.
  2. Нашаткуйте капусту дрібно. Трохи посоліть.
  3. Поріжте часточками помідор і соломкою огірок.
  4. Для соусу змішайте майонез з кетчупом і дрібкою чорного перцю.
  5. Куряче філе посоліть, поперчіть, обсмажте на середньому вогні під кришкою з двох сторін до готовності. Зніміть з вогню.
  6. Розстеліть лаваш на робочому столі. Центр щедро змастіть соусом.
  7. Розподіліть капусту, помідор, огірок.
  8. Поріжте готову курочку, на одну шаурму йде половинка шматочка. Зверху полийте соусом трохи.
  9. Загорніть конвертиком так, щоб боки були закриті. Постарайтеся щільно згорнути шаурму і надішліть її на чисту і суху сковороду (якщо є гриль, це буде найкращим рішенням) на кілька хвилин до зарум'янювання з обох сторін. Смачний рецепт шаурми готовий. Страву можна подавати.
  10. Шаурма готова! Приємного апетиту!