Час приготування: 20 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

75 мл натуральної кави

100 мл молока

цукор за смаком

Приготування:

1. Заварюємо міцну натуральну каву. 2 ч.л. меленої кави з цукром заливаємо 100 мл окропу і накриваємо кришкою.

2. Даємо настоятися. Тим часом збиваємо молоко кімнатної температури в пінку. Збиваємо блендером, або спеціальною насадкою кілька хвилин. У чашку, в якій будемо подавати заливаємо спочатку пінку, майже до кінця наповнивши нею чашку. 

3. Потім тоненькою цівкою вливаємо всередину пінки каву. Насолоджуємося!

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медово-грушевого пісного пирога.