Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 300 г локшини
  • 400 г свіжих печериць
  • 300 г морозива шпинату
  • 3 зубчики часнику
  • 5 ст. л. оливкової олії
  • 0,5 ч. л. сушеного базиліка
  • 0,5 ч. л. сушеного майорану
  • сіль і перець за смаком

Популярні новини зараз

ПриватБанк роздає дані українців, як на ярмарку: новий номер вже не допоможе

"МастерШеф. Професіонали-3 " випуск 5: хто не впорався з коктейлем та покинув проект

Тоня Матвієнко показала закоханих батьків, півстоліття душа в душу - "Мої золоті!"

8 березня: яскраві і незабутні листівки і привітання

Показати ще

Приготування:

  1. Перед вами відмінна ідея смачного рецепту для щоденного пісного меню. Локшина з грибами і шпинатом - це смачна страва, яка швидко готується і яка сподобається кожному.
  2. Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: локшина, свіжі печериці, морожений шпинат, часник, оливкова олія, базилік, сіль і перець. Прсиступим!
  3. В першу чергу гриби чистимо і нарізаємо четвертинками. Шпинат обдаємо окропом. Подрібнюємо часник.
  4. Потім розігріваємо на сковороді олію, кладемо часник, трохи тримаємо - щоб часник не горів.
  5. Потім додаємо сухі прянощі і гриби, збільшуємо вогонь і смажимо до золотистої скоринки близько 7-19 хвилин.
  6. Зменшуємо вогонь, додаємо шпинат, солимо, перчимо і тушкуємо пару хвилин.
  7. Локшину варимо згідно інструкції, кладемо до грибного соусу і перемішуємо. Смачне пісне блюдо готове. Приємного апетиту!