Час приготування: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 1 цибулина
- 250 г морської капусти
- 2 моркви
- 2 картоплі
- 1 буряк
- пісний майонез за смаком
- сіль, перець за смаком
Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 27 березня до 2 квітня для всіх знаків Зодіаку: Козероги без негативу, Леви в мінусі, а Овни ловлять Фортуну
У Раді ухвалили закон про нові виплати чиновникам: до 800 тисяч особам з інвалідністю, а 1 млн - у разі загибелі
Оформлення субсидії 2023 року: українцям доведеться повторно подавати документи
Важкі випробування, а потім перемога: астролог розповів про складні часи для українців
Показати ще
Приготування:
- Іноді під час посту зовсім немає фантазії, що приготувати, ідеї закінчуються. Перед вами свіжа ідея цікавого рецепта, який ідеально підійде під час Великого посту. Оселедець під шубою з морською капустою - це смачний і пікантний рецепт звичного страви. Спробуйте і точно не пошкодуєте.
- Для приотовления цієї страви нам знадобляться такі інгредієнти: морська капуста, морква, картопля, буряк, пісний майонез, сіль і перець за смаком. Приступимо.
- Для початку моєму картоплю, буряк і моркву. Варимо до готовності.
- Потім морську капусту промиваємо під проточною водою, також можна порізати, якщо дуже довга.
- Тепер всі овочі натираємо на крупній тертці.
- Салат викладаємо шарами, змащуючи кожен шар майонезом: цибулю, морська капуста, картопля, сіль, моркву, буряк.
- Зверху прикрашаємо зеленню. Оселедець під шубою з морською капустою готова. Приємного апетиту!