Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 1 цибулина
  • 250 г морської капусти
  • 2 моркви
  • 2 картоплі
  • 1 буряк
  • пісний майонез за смаком
  • сіль, перець за смаком

Популярні новини зараз

Киянка перетворила дорожній знак на жердину для стриптизу, троє копів спостерігали осторонь: "Чиясь майбутня матiр"

Пенсіонерка подала до суду за те, що її назвали "бабусею": яка була реакція колег

Леся Нікітюк жорстко відповіла на докір про неголені ноги: "Задеріть спідницю і розглядайте"

Юля "Зайка" згадала про "Холостяка" Михайла Заливако після весілля з іншим: "Вагітна"

Показати ще

Приготування:

  1. Іноді під час посту зовсім немає фантазії, що приготувати, ідеї закінчуються. Перед вами свіжа ідея цікавого рецепта, який ідеально підійде під час Великого посту. Оселедець під шубою з морською капустою - це смачний і пікантний рецепт звичного страви. Спробуйте і точно не пошкодуєте.
  2. Для приотовления цієї страви нам знадобляться такі інгредієнти: морська капуста, морква, картопля, буряк, пісний майонез, сіль і перець за смаком. Приступимо.
  3. Для початку моєму картоплю, буряк і моркву. Варимо до готовності.
  4. Потім морську капусту промиваємо під проточною водою, також можна порізати, якщо дуже довга.
  5. Тепер всі овочі натираємо на крупній тертці.
  6. Салат викладаємо шарами, змащуючи кожен шар майонезом: цибулю, морська капуста, картопля, сіль, моркву, буряк.
  7. Зверху прикрашаємо зеленню. Оселедець під шубою з морською капустою готова. Приємного апетиту!