Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6-7

Інгредієнти:

  • 300 г філе річкової риби
  • 1 л води
  • 1 картопля
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 3 ст. л. вермішелі
  • 1 пучок кропу
  • сіль, чорний перець за смаком

Популярні новини зараз
Березневий парад планет принесе українцям спад сил, депресію та дратівливість: коли чекати Рішення прийнято – в Україні злетить тариф на електроенергію з 1 квітня 2023 року Що не можна робити, якщо банкомат "проковтнув" картку: декілька порад від фахівців Жінка кілька років жила зі склянкою у сечовому міхурі: загралася під час інтиму, а потім думала, що інфекція
Показати ще

Приготування:

  1. Готуємо разом рецепт ідеального рибного супу, який відмінно впишеться у ваше повсякденне меню. Такий супчик одночасно корисний і смачний.
  2. Для приготування нам знадобиться: філе річкової риби, картопля, морква, цибуля, вермішель, кріп, вода і спеції за смаком. Приступимо
  3. Для початку ставимо воду на вогонь. Далі солимо і доводимо її до кипіння. Картоплю і цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на тертці.
  4. Далі в киплячу воду кладемо овочі і починаємо варити.
  5. Рибу ріжемо великими шматочками.
  6. Відразу додаємо рибу до овочів і варимо разом близько 20 хвилин.
  7. В кінці всипаємо вермішель і кріп. Варимо ще 5 хвилин. Вимикаємо. Даємо супу настоятися. Тепер можна подавати. Приємного апетиту!