Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 6-7
Інгредієнти:
- 300 г філе річкової риби
- 1 л води
- 1 картопля
- 1 морква
- 1 цибулина
- 3 ст. л. вермішелі
- 1 пучок кропу
- сіль, чорний перець за смаком
Популярні новини зараз
Березневий парад планет принесе українцям спад сил, депресію та дратівливість: коли чекати
Рішення прийнято – в Україні злетить тариф на електроенергію з 1 квітня 2023 року
Що не можна робити, якщо банкомат "проковтнув" картку: декілька порад від фахівців
Жінка кілька років жила зі склянкою у сечовому міхурі: загралася під час інтиму, а потім думала, що інфекція
Показати ще
Приготування:
- Готуємо разом рецепт ідеального рибного супу, який відмінно впишеться у ваше повсякденне меню. Такий супчик одночасно корисний і смачний.
- Для приготування нам знадобиться: філе річкової риби, картопля, морква, цибуля, вермішель, кріп, вода і спеції за смаком. Приступимо
- Для початку ставимо воду на вогонь. Далі солимо і доводимо її до кипіння. Картоплю і цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на тертці.
- Далі в киплячу воду кладемо овочі і починаємо варити.
- Рибу ріжемо великими шматочками.
- Відразу додаємо рибу до овочів і варимо разом близько 20 хвилин.
- В кінці всипаємо вермішель і кріп. Варимо ще 5 хвилин. Вимикаємо. Даємо супу настоятися. Тепер можна подавати. Приємного апетиту!