Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

  • 100 г пластин мигдалю
  • 1 качан пекінської капусти
  • 2 пачки мівіни
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 5 ст. л. насіння
  • 100 мл рослинної олії
  • 3 ст. л. цукру
  • 4 ст. л. оцту
  • 1 ч. л. солі

Популярні новини зараз

Головне за день четверга, 9 квітня: українцям ввели нові штрафи, 20% пільг заберуть, а ЗСУ атакує новий ворог

Українським пенсіонерам почали виплачувати щомісячну надбавку, ПФУ підрахував щасливчиків

Не показуйте Олі! Пустотливе фото доньки Полякової наробило галасу

Ані Лорак засвітила розкішні груди в сміливій сукні, Клеопатра відпочиває

Показати ще

Приготування:

  1. Сьогодні ми будемо готувати смачний бюджетний салат з мівіною на всі випадки життя. Для цього вам знадобляться прості і доступні інгредієнти: капуста пекінська, мівіна, зелений лук, рослинне масло і оцет. Приступимо.
  2. В першу чергу листя пекінської капусти очищаємо від білого центру, промиваємо і просушуємо. Нарізаємо невеликими шматочками. Потім подрібнюємо і додаємо зелений лук до нарізаної капусти.
  3. Розігріваємо сковороду і без олії обсмажуємо насіння і горіхи протягом 2 хвилин, постійно помішуючи. Додаємо до салату.
  4. Готуємо заправку: оцет змішуємо з цукром, даємо йому повністю розчинитися. Додаємо рослинне масло, сіль і добре перемішуємо.
  5. Заправляємо салат заправкою, її кількість регулюємо за смаком. Посипаємо салат подрібненої мівіною і подаємо. Приємного апетиту!