Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

820 г борошна

3 курячих яйця

Популярні новини зараз

Головне за ніч: Зеленський за чаркою, оголений протест Femen, зізнання Арахамії про "Джокера" та нововведення у школах

Чоловік Заворотнюк "видалив" дружину зі свого життя: фанати підозрюють найгірше

У лісі зграя собак загризла вагітну жінку: моторошні подробиці трагедії

Українцям автоматично закриють виплати пенсій, всього за кілька хвилин: деталі нововведення

Показати ще

6 ст.л. рослинної олії

350 мл теплої води

3/4 ч.л. солі

200-300 г панірувальних сухарів

рослинна олія

цукрова пудра

Начинка:

500 г яблук

100 г сушеної журавлини

1 ч.л. меленої кориці

50 г цукру

30 г мигдальних пелюстків

яйця
яйця
яйця

Приготування:

1. У чашу кухонного комбайну просіваємо борошно, додаємо сіль, яйця, масло, воду. Використовуючи гак для тіста, ретельно вимішуємо м'яке тісто. Ділимо тісто на 3 рівні частини. Обертаємо харчовою плівкою і залишаємо на 1 годину при кімнатній температурі.

2. Очищені яблука нарізаємо на невеличні шматочки.

3. Розкачуємо тоненько тісто на рушнику, посипане борошном. Розподіляємо поверх кожного цукор. Змащуємо краї тіста рослинним маслом.

4. Розподіляємо тіста яблука і присипаємо цукром, змішаним з корицею.

5. Акуратно згортаємо рулети з допомогою рушників. Змащуємо поверхню тіста розтопленим вершковим маслом.

борошно
борошно
борошно

10. Випікаємо при 180 градусах приблизно 40 хвилин. Посипаємо штрудель цукровою пудрою. Подаємо порційно з кулькою морозива.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного супу з копченими ковбасками.