Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

  • 200 г курячого філе
  • 2-3 яйця
  • 1-2 цибулини
  • 100 г твердого сиру
  • майонез за смаком
  • сіль і перець за смаком
  • 1 ст. л. рослинного масла

Популярні новини зараз
Рішення прийнято – в Україні злетить тариф на електроенергію з 1 квітня 2023 року Жінка кілька років жила зі склянкою у сечовому міхурі: загралася під час інтиму, а потім думала, що інфекція Пенсіонерам, які працюють, зробили попередження: доведеться сплатити податок Легенда "Танці зі зірками" Влад Яма звернувся до росіян словами великих: "Говорю не про окремі вибухи"
Показати ще

Приготування:

  1. Для початку підготуємо продукти для салату. Відварюємо заздалегідь філе і яйця.
  2. Цибулю та гриби подрібнюємо. Обсмажуємо на рослинному маслі спочатку цибулю, додаємо дрібку солі, перемішуємо і додаємо грибочки. Обсмажуємо кілька хвилин, помішуючи.
  3. Тепер час збирати салат. Для початку на дно салатника викладаємо половину подрібненого філе. Зверху змащуємо майонезом.
  4. Після цього викладаємо гриби і цибулю
  5. Далі половину тертого на терці сиру, і знову майонез.
  6. Далі - терті білки і майонез.
  7. Знову повторюємо всі ці шари. Останнім робимо шар з жовтків. Залишаємо салат на 15-30 хвилин просочитися перед подачею. Смачного!