Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

Тісто:

  • 4 яйця
  • 1 склянка борошна
  • 1 склянка цукру
  • 20 г розпушувача
  • 2 ст. л. какао

Крем:

  • 1 яйце
  • 5 ст. л. цукру
  • 100 мл теплого молока
  • 3 ст. л. борошна
  • 150 г вершкового масла

Просочення:

  • 100 мл окропу
  • 5 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. кави

Глазур:

  • 3 ст. л. цукру
  • 2 ч. л. какао
  • 2 ст. л. молока
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 2 ст. л. меленого мигдалю

Приготування:

Сьогодні ми будемо готувати смачний бісквітний торт з кремом. Такий рецепт ви можете приготувати зі згущеним молоком, шоколадом, медом, горіхами сметаною і будь-якими іншими інгредієнтами. Ми покажемо простий і швидкий рецепт бісквіта, що робити всього 1 годину. Такий торт складається з бісквітних коржів, вареної глазурі, смачного крему з маслом і просочення, яка покращує всі бісквітні вироби. Начинка може бути різною, всі однаково смачні торти. Ми радимо вам використовувати трохи згущеного молока, сметани, вершків. Від такого смачного торта будуть у захваті всі ваші гості.

  1. Для початку готуємо тісто. Для цього яйця збити з цукром, борошно+ какао+ розпушувач просіяти і перемішати, вмішати в яєчну масу, збити. Випікати при температурі 180 градусів до готовності (близько 30-45 хв). На дно форми покласти пергамент і придавити рознімної частиною, щоб тісто не витекло. Зайвий пергамент обірвати. Нічим не змащувати.
  2. Крем ми будемо використовувати звичайний заварний. Можна розрізати корж на 3 частини і промазати коржі, а верх тільки глазур'ю. Всі інгредієнти для крему, крім олії, змішати за допомогою міксера і поставити на повільний вогонь, почне густіти і закипати - знімати. Крем повинен вийде досить густий. Якщо ви використовуєте згущене молоко, то перевагу краще віддавати вареному згущеному молоку, воно більше підходить для бісквітного пирога. Заважати при варенні, щоб не пристало до дна. Додати в теплий крем масло. Остудити крем.
  3. Приготувати просочення. Для цього просто все змішати і нанести між коржами в одній чайній ложці. Можна додати вершкове масло. Торт необхідно дуже добре просочити.
  4. Тепер зробимо глазур. На повільному вогні варити близько 5 хвилин 3 ст. л. цукру, 2 чайних ложки какао, 2 ст. л. молока. у гарячу глазур додати 1 ст. л. вершкового масла. Як тільки глазур почне застигати після зняття з вогню - поливати зверху корж. Якщо корж не змащувати кремом, то можна почекати більш сильного загущення глазурі і намазувати рівним шаром. Якщо ви хочете зробити шоколадний торт, тоді в основі має бути більше згущеного молока, а в глазурі шоколадного крему. Посипати меленим мигдалем. Ось і все, наш легкий бісквітний торт з вершковим кремом готовий. Приємного апетиту!