Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 250-300 г курячого філе
  • 200 г грибів
  • 4 яйця
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 100 г твердого сиру
  • 100 г майонезу
  • 20 г зеленої цибулі
  • масло рослинне

Приготування:

Сьогодні ми будемо готувати салат з печериць і курки з яйцями шарами. Такий рецепт з печерицями і курячою грудкою відмінно підійде до будь-якого приводу. Рецепти салатів шарами дуже прості у приготуванні. Все що нам знадобиться для приготування - це куряче філе, печериці (можна замінити опеньками) і твердий сир.

  1. Якщо ви використовуєте сушені гриби, то їх треба помити, залити гарячою водою, відставити на 60 хвилин. Знову помити, порізати. Смажити на олії 25 хвилин на тихому вогні.
  2. Подрібнити цибулю, крупно моркву потерти. Обсмажити моркву і цибулю до золотистого відтінку.
  3. Куряче філе відварити, порізати, покласти в основу салату. Намазати м'ясо майонезом.
  4. Потерти варені яйця і посипати яйцем. Покласти смажену моркву з цибулею. Намазати шар майонезом.
  5. Покласти гриби, посипати дрібно потертим сиром.
  6. Прикрасити листковий салат зі смаженими грибами, куркою і сиром можна подрібненою зеленою цибулею.