Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

  • 2 шт. картоплі
  • 400 г грибів
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 100 г сиру
  • 1 куряча грудка
  • 2 яйця
  • 100 г майонезу

Приготування:

Перед вами смачний святковий салат з куркою, грибами, картоплею і сиром. Листковий салат з печерицями та картоплею - це дійсно простий і дуже смачний рецепт на всі випадки життя. Ви можете за бажанням змінювати або додавати деякі інгредієнти. Наприклад зробити салат з іншими грибами (лисичками, рижики), помідорами, солоними огірками, копченою куркою або іншим м'ясом або навіть печінкою, додати трохи моркви і тд. Загалом варіантів дійсно багато. Перед вами покроковий картопляний салат з курячою грудкою і смаженими печерицями. Можна також приготувати вегетаріанський варіант салату з печериць. Приступимо.

  1. Спочатку картопля має зваритися в мундирі, дати охолонути й очистити.
  2. Далі слід зварити яйця, остудити і очистити.
  3. Відварити курячу грудку, остудити і дрібно нарізати.
  4. Потім потрібно печериці посмажити з цибулею і покласти їх у друшляк, щоб позбутися від зайвого масла.
  5. Грибний салат з картоплі потрібно викладати шарами: 1 шар — натертий на крупній тертці картопля, змащений майонезом; 2 шар — смажені з цибулею гриби, змащені майонезом; 3 шар — нарізана курка, змащений майонезом; 4 шар — посипати тертими яйцями змащеними майонезом; 5 шар — натертий на дрібній тертці сир.
  6. Поставити салат в холодильник просочитися (бажано на ніч). Наш листковий салат з куркою і грибами готовий. Приємного апетиту!