Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

  • 1 рибка сібас
  • 1 лимона
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • сіль за смаком

Приготування:

Цього разу ми покажемо вам рецепт як смачно і правильно приготувати сібаса в духовці всього за кілька хвилин. Запечена у фользі риба виходить дуже смачною цілком, запекти її можна покроково просто і швидко. Страви з риби - це простий спосіб порадувати себе вишуканим вечерею. До речі, доповнити запечений сібас можна лимоном. Готуємо разом покроковий рецепт з фото прямо вдома. Замість фольги рибку можна готувати в рукаві або навіть на вугіллі. Подавати страву з гарніром за смаком (овочі, картопля).

  1. Почистити рибу, вимити, висушити паперовими серветками.
    Зробити за 2–3 поздовжніх надрізу з кожного боку тушки.
    Рибу посолити. Змастити маслом. Отримані надрізи покласти половинки часточок лимона.
  2. Духовку розігріти до 210 градусів.
  3. Обернути сібас в подвійний шар фольги і дуже добре загорнути краї обмеживши доступ повітря.
  4. Покладіть в духовку на 20 хвилин. У момент закладки зменшіть температуру до 180 градусів. Смачний рецепт з мінімумом калорій готовий. Приємного апетиту!