Замаринувати шампіньйони вдома просто, тим більше, якщо немає бажання купувати магазинні. Швидкий рецепт і цікавий маринад стануть у нагоді кожному. Шампіньйони у медовому маринаді обов'язково сподобаються всім членам вашої сім'ї. Для приготування маринованих шампіньйонів знадобиться близько 20 хвилин.

Інгредієнти:

  • шампіньйони - 60 г;
  • вершкове масло - 30 г;
  • петрушка, зелень - 1 гілочка.

Мариновані шампіньйони, скріншот: YouTube
Мариновані шампіньйони, скріншот: YouTube

Мариновані шампіньйони, скріншот: YouTube
Мариновані шампіньйони, скріншот: YouTube

Маринад:

Популярні новини зараз
Микола Тищенко спробував розмінувати авто палицею, українці попадали від сміху: "УБД забезпечено, Тор Лякливий" Мобілізовані з рф "самознищуються" горілкою дорогою в Україну, а матері мріють збагрити синів-наркоманів Чому Писаренко і Нікішин з "Дизель Студіо" поїхали розважати росіян, Танкович все пояснив: "Дуже банально, потрібно..." Світло доведеться економити: здорожчання електроенергії на 84% не залишить вибору, яким буде тариф для населення
Показати ще
  • оливкова олія - 60 мл;
  • мед - 1 ст. ложка;
  • часник - 3 зубчики;
  • винний оцет - 50 мл;
  • сіль - за смаком;
  • перець - за смаком.

Приготування:

Шампіньйони перебрати і помити. У сковорідці розтопити вершкове масло і на сильному вогні обжарити гриби протягом 5 хвилин. Для маринаду змішати всі інгредієнти і довести до кипіння. Скласти гриби у каструлю і залити маринадом. Поставити в холодильник до остигання. У готові шампіньйони додати нарізану зелень петрушки.

Мариновані шампіньйони, скріншот: YouTube
Мариновані шампіньйони, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, баунті, рафаелло, торти і не тільки – 7 простих рецептів, які не потребують випікання. Швидкі рецепти солодощів з натуральних інгредієнтів

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадне печиво з мигдалем за декілька хвилин – так швидко випічку ви ще не готували. Такий десерт виходить фантастично смачним

Також "Знай.ua" писав, смачніше за люля-кебаб — циганський рецепт котлет без жодної крихти хліба. Котлети виходять надзвичайно соковитими та апетитними