М'яке шоколадне печиво приготувати дуже просто, а смак виходить надзвичайний. Ці популярні ласощі поєднують в собі ніжність, аромат і неймовірний смак шоколаду і печива.

Інгредієнти:

  • 100 гр. вершкового масла
  • 5 ст. л. какао
  • 1 склянку борошна
  • 1 склянка цукру
  • 1 яйце
  • 1 ч. л. розпушувача

М'яке шоколадне печиво, скріншот: YouTube
М'яке шоколадне печиво, скріншот: YouTube

Приготування:

В миску покласти масло кімнатної температури. Додати цукор і збити міксером — повинен вийти масляний крем. Збити 1 яйце, додати борошно, какао, ванілін і розпушувач. Знову збити. Отриману масу перекласти в пакет і залишити в холодильнику на 30 хвилин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Остиглу масу вийняти з холодильника і сформувати невеликі кульки. Склянку з плоским дном обернути харчовою плівкою та роздушити нею кожну кульку. Повинно вийти печиво однакової форми. Випікати його слід в розігрітій духовці до 180 градусів близько 10 хвилин.

М'яке шоколадне печиво, скріншот: YouTube
М'яке шоколадне печиво, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за таким рецептом дерунів ви ще не готували – хрусткі картопляні оладки по-німецьки. Приготування золотистих оладок з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", їжа богів — готуємо найсмачнішу рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейської холодної закуски з риби

Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки