Літо далеко не найкращий час для складних десертів. Кондитерські креми не витримують спеки, та й смакують занадто важкими для цього сезону. А розігрівати духовку на декілька годин - це справжнє пекло. Однак пропустити такі чудові літні дари природи як ревінь і полуниця - справжній гріх для гурмана. Але рішення існує - крамбл! Готувати його дуже просто і швидко (попередня підготовка займе не більше 15 хвилин), а його лаконічність дозволить фруктовим смакам розкритися найповніше.

Рецепт крамблу з полуниці і ревеню пропонує Insta-блогерка Аліса Купер.

Полуниця, фото pixabay
Полуниця, фото pixabay

Інгредієнти

• полуниця 300 грамів

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

• ревінь 2-3 палички

• цукор 70 грамів

• борошно пшеничне 200 грамів

• кокос свіжий (або стружка) 100 грамів

• вершкове масло 120 грамів

• сіль

• ваніль

• шматочок лимона

Приготування

1. Ріжемо полуницю і ревінь. Посипаємо частиною цукру і поливаємо соком лимона.

2. Робимо тісто. Змішуємо в мисці всі сухе. Вершкове масло топимо в сотейнику або тремо на крупній тертці прямо туди.Не треба нічого вимішувати і ліпити. Масло руками перетираємо з сухими інгредієнтами в розсипчастий пісок.

3. Викладаємо ягоди і ревінь в форму, посипаємо тістом-піском і печемо до рум'яної скоринки від 30 хвилин при 180 градусах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Доставка піци лишиться в минулому, топ начинок на будь-який смак.

Як повідомляв портал Знай.ua, Домашню ковбасу можна приготувати без кишок, здивуйте близьких оригінальним делікатесом.

Також Знай.ua писав, що Желе буває не лише фруктовим, французький рецепт бланманже вразить близьких і гостей.