Фаршировані кабачки готуються дуже швидко, а результат неперевершений. Ця
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом апетитних кабачків з начинкою ділиться видання "LikeMe".
Інгредієнти:
Вагітна дружина Віктора Павлика поскаржилася на проблеми зі здоров'ям: "Доведеться прокапатися"
Колишня Олександра Пономарьова розкрила несподіваний секрет: "Ми з його дружиною - подруги"
Ольга Сумська розкрила секрет сімейного щастя з Борисюком: "Вип'ємо?"
Млинці з маком на Масляну: дуже тонкі, можна напекти гору хоч у 100 штук
- Кабачок – 2 шт.;
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- Морква сира – половинка цілої;
- Сир твердий – 100 грамів;
- Часник – 2 зубки;
- Сметана домашня – 1 столова ложка;
- Майонез домашній – 1 столова ложка;
- Кріп;
- Сіль.
Приготування:
Наріжте кабачки кільцями, товщиною 0,5 см. Наріжте дрібно цибулю. Натріть моркву на дрібній тертці. Наріжте свіжий кріп та вичавіть часник. Тепер змішайте майонез, сметану, часник, кріп, цибулю та моркву.
Застеліть деко пергаментом та викладіть на нього нарізані кабачки. Посоліть та покладіть на кожне кільце начинку, посипте натертим сиром. Випікайте протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів. Фаршировані кабачки готові. Страву можна подавати до столу, прикрасивши свіжою зеленню.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа —
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,