Малинові тарталетки - це ароматна пісочна основа, ніжний крем і свіжі ягоди. Безсумнівно, що ви отримаєте величезне задоволення від кожного шматочка! Щобільше, рецепт десерту дуже простий, але краще один раз приготувати, щоб переконатися у цьому.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти (на 5 шт. діаметром 11 см):

Основа:

  • Сир брикетний - 100 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Борошно - 100 г (рисове і кукурудзяне 1:1)
  • Вівсяні висівки / пластівці - 40 г
  • Розпушувач - 3 г
  • Підсолоджувач, еквівалентний 40 г цукру.⠀

Крем:

Популярні новини зараз
Головне за ніч: кримчани "зустріли" ворожу техніку, небезпечна погода в Україні та чергові дефіцити продуктів Злочинець розстріляв переповнену лікарню, влаштувавши кривавий хаос: "Насильство у цьому місті задушує!" Дружина зірки "Чорне кохання" Бурака Озчівіта Фахріє Евджен пішла з дому після його візиту до путіна: "Дайте нам спокій" Телеведуча Алла Мазур ридає над втратою: "Стерті в порох"
Показати ще
  • М'який сир - 125 г
  • Кокосове молоко з банки - 150 г
  • Желатин швидкорозчинний-5 г
  • Підсолоджувач, еквівалентний 30 г цукру.
  • Малина - 200 г

Кокосове молоко можна замінити м'яким сиром, жирними вершками, брикетним сиром, сирним сиром, Рікоттою.

Малинові тарталетки, фото: instagram.com/pp_skill
Малинові тарталетки, фото: instagram.com/pp_skill

Приготування:

Тарталетки: ⠀

Вівсяні пластівці подрібнити в блендері. Сир збити до однорідності. Додати яйце, 80 г борошна, подрібнені пластівці, розпушувач і підсолоджувач. Все змішати. Далі, дивлячись по консистенції, можна додати ще трохи борошна.

Розділити тісто на 5 рівних частин. Присипати поверхню борошном, розкачати кола і викласти у формочки. Дно трохи наколоти зубочисткою. Випікати 20-25 хвилин при 180 градусах.

Крем:

Желатин залити водою і залишити набухати на 5 хвилин. Кокосове молоко змішати з м'яким сиром і підсолоджувачем. Додати желатин, розтоплений в мікрохвильовці. Наповнити остиглі тарталетки отриманою сумішшю (залишити ~2 ст.л) і поставити в морозилку на 10 хвилин.

Дістати тарталетка з морозилки, крем в них повинен загуснути.
Що залишився крем потрібен для того, щоб прикріпити малину. Готові тарталетки прибрати в холодильник на 1-2 години. Зберігати там же.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашнє ігристе вино зі смородинового листя – рецепт ідеального літнього напою для душі

Також Знай.uа" писав, вишукана картопля "Буланжер" - французький рецепт, який підкорив світ простотою і смаком