Даний рецепт є незвичайним тим, що в ньому після приготування потрібно запікати. Для початку необхідно приготувати окремо млинці і начинку, потім з'єднати їх, правильно загорнути і доготувати в духовці.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнт:

  • Молоко: 500 мл
  • Борошно: 2.5 ст.
  • Окріп: 1 ст.
  • Яйце: 2 шт.
  • Цукор: 3 ст. л.

Збиваємо яйця з сіллю і цукром, засипаємо просіяне борошно і, постійно помішуючи, вливаємо молоко. Додаємо рослинне масло і склянку окропу.

Перемішати до отримання однорідного млинцевого тіста. Посмажити як зазвичай з двох сторін до рум'янцю.

Популярні новини зараз

День прощання із загиблою учасницею "МастерШеф" Стелою Клименко: сліз не стримати

Оля Полякова сяде у суддівське крісло на "Танці з зірками" поряд з Владом Ямою: "Замість Кухар?"

Стало відомо, що сказала померла Стелла Клименко з "МастерШеф" своїм близьким в останній день: "Почати нове життя"

В Україну повертається жорсткий карантин: які обмеження чекають на українців

Показати ще

Начинка:

  • Сир твердий: 250 г
  • Зелень: за смаком
  • Сметана: 2-3 ст. л.

Для начинки потрібно промити і дрібно нарубати зелень. Сир натерти на крупній тертці. Перемішати з зеленню і сметаною. В середину кожного млинця покласти 2 ст.л. суміші і згорнути конвертом.

Млинці з духовки, фото з вільних джерел
Млинці з духовки, фото з вільних джерел

Скласти конвертик, а на тарілку його викласти хвостиком вниз. Запекти на вистеленому пергаментом – 10-15 хвилин при 180 градусах. Головне - щоб розплавився сир, а млинці не пригоріли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, простий рецепт неймовірно ніжного страви з апетитною рум'яною скоринкою.

Як повідомляв Знай. ua, рецепт незвичайного десерту для справжніх ласунів.

Також Знай. ua писав, що ніяких яєць і желатину, справжній шедевр за 15 хвилин.