Хоча діти дуже полюбляють ковбаси і сосиски, не кожні батьки їм дозволяють їсти магазинні вироби. Однак існує рецепт домашніх сосисок, які не будуть шкідливі для дитячого організму. Вони відмінно смакуватимуть з макаронами або картопляним пюре.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1,5 кг курячих стегон;
  • 1,5 кг курячої грудки;
  • 500 мл молока будь-якої жирності;
  • 35 г кухонної солі;
  • 35 г звичайної солі.

Домашні сосиски, скріншот: YouTube
Домашні сосиски, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

М'ясо відокремлюємо від кісточок і пропускаємо через м'ясорубку. Два види солі змішуємо і додаємо в отриманий курячий фарш. Ретельно перемішуємо і одночасно вливаємо молоко. Після цього ставимо його в холодильник на добу.

Формуємо з фаршу ковбаски потрібного розміру і упаковуємо в харчову плівку. Кінчики необхідно зв'язати ниткою, щоб фарш не витік при варінні. Залишаємо сосиски на пару годин при кімнатній температурі.

Відварюємо ковбаски, як зазвичай, до повної готовності. При необхідності можна їх злегка обсмажити, прибравши плівку, але робити це не обов'язково. Тепер можна подавати їх до столу.

Домашні сосиски, скріншот: YouTube
Домашні сосиски, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, вишукана картопля "Буланжер" - французький рецепт, який підкорив світ простотою і смаком