Цибрики це дуже смачна
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Подавати цибрики можна як гарнір або як окрему закуску разом зі сметаною. Рецептом цибриків ділиться "Со вкусом".
Інгредієнти:
Львів'янин віддав Богу душу просто на порозі церкви, мороз довів: "Сидів мов живий"
"Холостячка" Леся Нікітюк оголила принади в халатику, попри лютий мороз
Донька Ніни Матвієнко Тоня показала маму, що втекла з України: в теплі і виглядає щасливою
45-річна Могилевська стривожила українців зовнішніми змінами: "Зараз Ви чужа"
- Картопля - 4-5 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Пшеничне борошно - 4-5 ст. л.
- Сушений кріп - 1 ч. л.
- Сіль - за смаком
- Чорний перець (мелений) - за смаком
- Панірувальні сухарі - 5 ст. л.
- Соняшникова олія - 250-300 мл
Приготування:
Очищену картоплю натріть на дрібній тертці, а цибулю - на середній. З'єднайте картопляну і цибульну маси, перемішайте. Далі позбудьтеся від рідини, відкинувши масу на сито, застелене марлею. Додайте сіль, перець і сушений кріп та перемішайте. Борошно додавайте по одній ложці. Має вийти таке тісто, щоб воно трохи липнуло до рук. Але воно добре має формуватися вологими руками.
Сформуйте з тіста кульки розміром з волоський горіх, обваляйте їх в панірувальних сухарях. Розігрійте рафіновану рослинну олію у високій вузькій каструльці на середньому вогні. Коли від олії піде ледь вловимий димок - вона готова, щоб закладати кульки частинами.
Якщо масло занадто гаряче, то цибрики на початку смаження можуть лопатися і бризкатися маслом. Зменште вогонь і додайте ще цибриків — це охолодить олію. Готові цибрики викладіть на паперовий рушник, щоб надлишки масла увібралися в нього.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,