Перець печений маринований - відмінна закуска, яка обов'язково сподобається вам і вашим гостям. Закуска з перцю дуже хороша до м'ясних і рибних страв. Також перець прекрасно буде поєднуватися з фетою, бринзою або просто зі скибочкою свіжого хліба.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 кг болгарського перцю (товстостінного)
  • 2-3 зубчики часнику
  • перець горошком

Маринад:

  • 1 стакан гарячої води
  • 1 повна ч. л. солі
  • 2 ч. л. цукру
  • 1 ст. л. оцту (винного)
  • 2-3 ст. л. рослинної олії

Перець печений маринований, скріншот: YouTube
Перець печений маринований, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Наталка Діденко розповіла про погоду в другий тиждень грудня: українцям варто бути обережними

Григорій Решетник з дружиною показали своє щастя: "Слюні течуть, а ти..."

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зістригла волосся і закохалася по вуха в орендованій сукні: "Яка тендітна"

Олена Кравець з "Квартал 95" показала, що вчудила її донька Маша: до такого не додумалися навіть діти Олі Полякової

Показати ще

Перець печений маринований, скріншот: YouTube
Перець печений маринований, скріншот: YouTube

Приготування:

Перець запекти в духовці. Готовий перець опустити в холодну воду і очистити. Скласти в глибокий посуд, перекладаючи подрібненим часником і перцем горошком.

Для приготування маринаду змішати всі інгредієнти. Залити маринадом підготовлений перець. Остудити. Щільно закрити і залишити в холодильнику на добу. Таку страву можна подавати, як закуску чи салат.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби