Юлія Панкова, яка раніше займалася журналістськими розслідуваннями в ефірі передачі "Інсайдер" на ICTV, а згодом — телеведуча 10 і 11 сезону" Ревізора" (Новий канал), зуміла пов'язати хобі — кулінарію зі своєю професією. Зараз вона поділилася своїми кулінарними секретами при консервації огірків. Це і правильний підбір овочів, щоб в кінцевому підсумку вони виявилися хрусткими і смачними.

Читайте Знай в Google News!

"Варто купувати огірочки вранці - тоді вони будуть свіженькими, а не "втомленими" від сонця. Вибирайте брудні овочі. Так, адже під час миття шкірку можуть пошкодити. Тому після консервації огірки можуть будуть не хрусткими", - розповідає телеведуча.

Юля рекомендує овочі відмочувати, щоб вивести можливі нітрати. Каже, що краще це робити в прозорому посуді, де багато світла. Сонячні промені допомагають швидше їх вивести.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Кращий розмір для маринування - 7-12 см - для соління приблизно такі ж. Для салатів на зиму підійдуть будь-які", — поділилася Панкова.

Виявилося, що колір теж має значення. Ведуча рекомендує для маринування і соління вибирати темно-зелені огірки. "А ще звертайте увагу на бульбашки. Якщо на шипах є чорні цятки, то такі огірки ідеально підходять для маринування та консервування. Шипи білого кольору-це виключно салатний сорт, який непридатний для консервування", — підсумувала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хрусткі огірки в томаті на зиму: оригінальний спосіб консервування.

Як повідомляв "Знай.ua", перець печений маринований - рецепт чудової закуски на кожен день і для святкового застілля.

Знай.ua писав, і випив, і закусив: рецепт апельсинових цукерок для любителів гострих відчуттів.