Всі мами хочуть годувати своїх діток лише найкращими стравами і продуктами. Не дивно, що індичка посідає одне з топ-місць серед рецептів для малюків: м'ясо цієї птиці надзвичайно ніжне і корисне. Ба більше, індичка не потребує особливих знань секретів кулінарної майстерності чи особливих навичок. Пропонуємо вам рецепт надзвичайно смачних і простих котлеток з індички, які смакуватимуть як найменшим дітлахам, так і діткам постарше (і їхнім батьком також, звісно).

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

індичка 200 гр
морква 1 шт
кабачок 1 шт
1 яйце (5 перепелиних)
цибуля (за смаком)
⠀⠀
👩‍🍳Приготування:

Лук і кабачок натираємо, індичку і цибулю блендером, далі з'єднуємо всі інгредієнти в миску, перемішуємо рукою і додаємо яйця, можна спеції ще. Викладаємо деко (краще на папір для випічки) і в духовку на 40-50 хвилин 180 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомляли, пастила з яблук, слив, груш і малини з ароматними спеціями: як приготувати натуральні ласощі будинку.

Як повідомляв Знай.uа, торт ескімо з шоколадною глазур'ю: рецепт з дитинства, який підкорить ніжним і насиченим смаком.


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀