Сьогодні ми з вами розберемося з рецептом всіма відомої піци під назвою "Чотири сиру", випікати яку обов'язково необхідно лише при 250 градусах. Ще важливо використовувати різні сири для насиченості смаку, а в результаті виходить дуже смачно.

Читайте Знай в Google News!

У цьому рецепті використовуються сир гауда, який є одним з найпопулярніших видів сиру з м'яким і пряним смаком, голландський — твердий сир з вираженим сирним смаком і легким горіховим післясмаком, також традиційний голландський сир під назвою "маасдам", з великими дірочками і має солодкувато-пряний смак, і тільзітер, смак якого досить насичений пікантний.

Для двох піц діаметром 24 сантиметри, нам знадобиться для тіста столова ложка дріжджів, стільки ж цукру насипати в глибокий посуд. У неї далі необхідно влити 250 мілілітрів теплої води і перемішати. Після цього кладемо 400 грам борошна, чайну ложку солі і знову перемішуємо, далі додаємо 4 ст.л. оливкової олії і замішуємо тісто. Його потрібно потримати в теплі одну годину.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Для начинки використовується чотири раніше описаних види сиру по 50 грам кожен, а ще оливкова олія для змазування тіста, а також сушений і свіжий базилік. Випікати необхідно 10 хвилин при 250 градусах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ніжний крем-суп з кабачків: такого обіду у вас ще не було, пікантність зашкалює.

Як повідомляв "Знай.ua", навіть біля плити стояти не потрібно: простий секрет нереально соковитих і смачних котлет.

Знай.ua писав, гостра "Хріновина" до пельменів: простий рецепт смачного томатного соусу без варіння.