Зараз ми з вами розберемо рецепт салату мімоза і розповімо про невеликому лайфхак з формою. Однак для початку слід розібратися з інгредієнтами. Для приготування нам знадобиться картопля в кількості 80 грам, стільки ж тунця без масла, 50 г моркви і одне яйце. А також сіль, цибуля і спеції за бажанням.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом поділився Instagram-аккаунт pp_foodpro.

Для соусу потрібно п'ять грам гірчиці, 160 г сметани або йогурту і спеції (суміш для салату) з сіллю. Процес приготування починається з варіння картоплі, моркви і яйця. Потім їх слід остудити. На крупній тертці потім слід натерти окремо жовток і білок.

Якщо ваш тунець знаходиться у власному соку, то необхідно розім'яти його виделкою. Для формування соусу слід просто змішати інгредієнти. Що стосується лайфхака про форму, то якщо у вас вона відсутня, ви можете просто вирізати її з пляшки будь-якого розміру.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Готові інгредієнти викладаються шарами в будь-якій послідовності, кожен з яких промащується соусом зверху, потім все потрібно присипати жовтком і зняти формочку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, голубці для ледачих без рису: оригінальна страва вразить сім'ю і гостей.

Як повідомляв "Знай.ua", рум'яний рулет до чаю: рецепт смачної закуски зробить будь-який вечір незабутнім.

Знай.ua писав, перед роботою і тренуванням — ідеальний омлет з сиром на сніданок, супер-рецепт.