Ця страва не залишить нікого байдужим і точно сподобається всім членам сім'ї. Пропонуємо приготувати за простим рецептом печериці в беконі в духовці. Наповніть оселю ароматами смачної їжі.

Інгредієнти:

- Печериці – 12 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Масло вершкове – 50 гр.
- Твердий сир – 100 гр.
- Вершки – 3 ст. л.
- Бекон – 12 шт.
- Кріп – за смаком

печериці, фото з соцмереж
печериці, фото з соцмереж

Приготування:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Насамперед займіться грибами: печериці очистіть від шкірки і ретельно вимийте під проточною водою, потім відріжте у них плодоніжки і ложкою вийміть нутрощі, залишаючи чистий капелюшок.

Плодоніжки потрібно подрібнити дрібно, часник очистити і дрібно нарізати, твердий сир натирати на крупній тертці, масло дістати з холодильника. Змішайте гриби, часник, сир і розм'якшене масло, додайте вершки.

Кожний капелюшок слід фарширувати отриманою начинкою, зверху посипайте трохи тертим сиром. Бекон розділіть на смужки, обертаючи кожен гриб окремо.

Проробляйте те ж саме і з іншими грибами, складаючи їх в жаротривку форму для випікання.

Відправляйте в розігріту до 180-200 градусів духову шафу на 15-20 хвилин. Готову страву дістаньте з духовки і посипте дрібно рубаним кропом. Подавайте до столу гарячим. Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, рецепт шаруватого салату "Мімоза" і невеликий лайфхак для бажаючих, приготує кожен.

Як повідомляв портал Знай.uа, голубці для ледачих без рису: оригінальна страва вразить сім'ю та гостей.

Також портал Знай.uа писав про рум'яний рулет до чаю: рецепт смачної закуски зробить будь-який вечір незабутнім.