Несподівані гості в хаті, або рідні повернулись додому, а вдома ангола - знайома ситуація для багатьох господинь. Але не все так страшно, як здається.

Для когось нашвидкоруч накрити стіл - задача не з простих, а для когось, як-то кажуть, як два пальці об асфальт. Пропонуємо вашій увазі міні-банкет таку собі італійську вечерю за 20 гривень на персону - всі щасливі, бо ситі, а гаманці повні.

Читайте Знай в Google News!

Важливо, йти на закупи до великого супермаркета і бути трохи "акціонером" - обирати оснвні продукти, які продаються за акційними цінами.

  • Молоко 2,5% 1 л 25 грн
  • Яйця 10 шт 26 грн
  • Сир 150 г 34 грн
  • Макарони спагетті 500 г 30 грн
  • Ковбаса 300 г 45 грн
  • Вершки для соусу 14 грн

(Сіль, перець, мускатний горіх, борошно, олія і масло не враховувалися, бо передбачається, що ці інгредієнти можна знайти у кожному господарстві).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Гарячі бутерброди

Бутерброди з тунцем, скріншот: YouTube
Бутерброди з тунцем, скріншот: YouTube

Коли гості на порозі, рецепти швидких страв згадуються з великими труднощами, тому гарячі бутерброди - справжній порятунок для такого випадку. Єдиний незмінний інгредієнт - сир з терміном зберігання до 8 місяців, потрібно мати завжди. На хліб будь свіжості кладете шматочки відвареної курятини або м'яса, кружечки сосисок або ковбаси, скибочки помідор або просто кетчуп, тонкі кільця цибулі або солоних огірків. Можна петрушку-кріп для краси. Зверху трем сир, і ставимо на півтори хвилини в мікрохвильову піч.

Вечеря по-італійськи

Паста карбонара, фото: скріншот: YouTube
Паста карбонара, фото: скріншот: YouTube

Мабуть, це лідер серед швидких рецептів і всього іншого людства. Пачка якісних спагетті і фабрична закрутка з овочевою підливою. Макарони не переварити, підливу не перегрів. Зеленню посипаємо свіжою. Усе! Красиві тарілочки, скатерочки, свічечки-серветочки. У келихах червоне вино. Ах ...

Приготувати соус до пасти з вершків і шматочків ковбаси, протушкувавши на сковорідці. І на верх кожної пасти додати яєчний сирий жовток - вийде дешевий аналог пасти "Карбонара".

Вечері вистачить на 6 чоловік, а обійдеться вона в близько 20 грн на одного. Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розкішний стіл на чотирьох лише за 195 гривень: влаштуйте свято, яке не вдарить по кишені.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь