Зігріваючий суп з цілої курки за рецептом шеф-кухаря стане наваристим першою стравою для недільного обіду. Звабливий аромат бульйону стане справжнім порятунком після морозної прогулянки.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнт

  • Соняшникова олія - 1 ст. л.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква-2 шт.
  • Селера-4 шт.
  • Курка - 1 шт.
  • Вода-2 л
  • Чебрець-2 ч. л.
  • Макарони-200 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений)за смаком
  • Часник - 3 зуб.

Спосіб приготування:

Лук і 4 стебла селери нарізати кубиками. Моркву нарізати кільцями. Протушкувати в каструлі з товстим дном або казанку овочі на соняшниковій олії. Гасити близько 5 хвилин.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Додати до овочів дрібно нарізаний часник і готувати ще пару хвилин.

Викласти акуратно на овочі курячу невелику тушку.

Влийте воду, додайте сіль, перець, чебрець (бажано свіжий). Накрийте каструлю кришкою і варіть суп на повільному вогні 1,5–2 години.

Через зазначений час курку варто дістати, відокремити м'ясо від кісток і повернути м'якоть в каструлю.

Додайте в бульйон відварені макарони (можна використовувати рис, картопля або гречку), перемішайте. Розлийте суп по тарілках і насолоджуйтеся!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як почистити оселедець правильно, це займе всього 2 хвилини.

Як повідомляв Знай. ua, щавлевий борщ з яйцем, із заготовок, заморозки і свіжої зелені.

Також Знай. ua писав, що картопляні пиріжки, універсальна заготовка для будь-якої готової начинки.