Яблучна шарлотка з мандаринами - це пишний і ароматний пиріг, який можна приготувати на Різдво і Новий Рік.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом ароматної яблучної шарлотки з мандаринами поділився сайт "
Інгредієнти:
- борошно - 250 г
-
цукор - 150 г
-
яйце - 2 шт.
-
яблуко - 2 шт.
-
мандарин - 2 шт.
-
крохмаль - 1 ст. л.
-
розпушувач -1 пакетик
Пономарьов звів Винника з іншою співачкою: "Олександр, спасибі"
Львівських лікарів звинувачують у загибелі 17-річної вагітної пацієнтки: "Кинули вмирати"
Колишня Узєлкова Боржемська після побачення заговорила про велике кохання: "Вік не має значення"
Щасливий Євген Кошовий привітав свою доньку з Днем народження: "13 нормальний поверх"
Приготування:
Форму для запікання застелити пекарським папером, дно змастити маслом. Яблука очистити, видалити насіння, нарізати часточками, викласти на дно форми. Окремо сирі курячі яйця перемішати і збити з цукровим піском. Маса повинна збільшитися в три рази.
Перемішати розпушувач з борошном, просіяти. Всипати в яйця, перемішати рухами знизу вгору. Масу перелити в форму на яблука. Мандарини очистити, видалити м'якуш, обваляти шматочки в крохмалі. Викласти на пиріг, втопивши їх наполовину.
Випікати пиріг протягом п'ятдесяти хвилин при температурі 180 градусів. При подачі присипати шарлотку цукровою пудрою.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,