Квашена капуста з гарбузом і м'ятою здивує своїм смаком. Таку заготівлю варто зробити на зиму всім любителям поекспериментувати з класичними рецептами.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом квашеної капусти з гарбузом і м'ятою поділився сайт "
Інгредієнти:
-
капуста - 4 кг
-
сіль - 130 г
-
цукор - 3 ст. л.
-
м'ята
- естрагон
Донька Ніни Матвієнко Тоня показала маму, що втекла з України: в теплі і виглядає щасливою
Леся Нікітюк показала волосся на інтимному місці та зізналася в найсміливіших бажаннях
Чек з Буковелю позбавив українців дару мови: "Буде ще в лютому локдаун"
15-річна донька Полякової вперше знялася напівоголеною: прикрила груди стрічкою
Приготування:
Розрізати гарбуз, видалити насіння, порізати великими скибками. Посипати його цукром та почекати, поки з'явиться сік. Капусту нашаткувати тонкими смужками, присолити, добре перетерти руками.
Подрібнити зелень, висипати в капусту, перемішати. Додати м'яту і естрагон. У відповідну за розміром місткість укласти капусту, на неї – скибочки гарбуза, накрити тканиною, поставити гніт.
Залишити на кылька дныв капусту квашену з гарбузом і м'ятою. Вона повинна бродити при кімнатній температурі. Не забувайте кожен день проколювати спицею. Опісля спробувати капусту на смак. Якщо вона готова, то помістити на зберігання в прохолодне місце.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,