За цим рецептом бісквіт виходить пружним, дуже м'яким і повітряним. Ви отримаєте ідеальні коржі для домашніх тортів, пирогів, рулетів.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Як приготувати смачний бісквіт розповідає "
Інгредієнти:
- 6 яєць,
- 1 скл. цукру,
- 1 скл. борошна,
- 1 щіпка соди або 0,5 ч. л. розпушувача.
Донька Ніни Матвієнко Тоня показала маму, що втекла з України: в теплі і виглядає щасливою
Чек з Буковелю позбавив українців дару мови: "Буде ще в лютому локдаун"
45-річна Могилевська стривожила українців зовнішніми змінами: "Зараз Ви чужа"
Тоня Матвієнко в купальнику показала всім свої хащі, Арсен не проти
Приготування:
Яйця перед приготуванням потримайте в морозилці протягом 10-15 хвилин, вони повинні бути добре охолодженими. Збивайте яйця в глибокій мисці міксером на високій швидкості.
Коли яєчна маса збільшилася в об'ємі в 4-5 разів, починайте невеликими порціями додавати цукор. Вимкніть міксер і всипте просіяне борошно, перемішайте суміш ложкою, додайте соду або розпушувач.
Форму для випічки застеліть пергаментом і присипте борошном, вилийте бісквітне тісто. Випікайте в уже розігрітій духовці при температурі не більше 180 градусів протягом 45 хв. Якщо краї випічки підрум'янилися, а серединка рідка, поступово зменште жар.
Під час випічки дверцята духовки краще не відкривати, адже бісквіт може осісти. Готовому коржу дайте охолонути у формі, потім виймайте.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,