Панірувати котлети або будь-яке інше м'ясо не обов'язково у сухариках, борошні, манці, вівсяних пластівцях і чипсах. Існує ще один варіант простого і дешевого панірування.

Читайте Знай в Google News!

Завдяки такому паніруванню котлети або відбивні виходять соковитими всередині і хрусткими зовні. Крім того, вони виглядають досить "ошатно", з апетитною рум'яною скоринкою.

Котлети в кукурудзяному паніруванні, фото: кадр з відео
Котлети в кукурудзяному паніруванні, фото: кадр з відео

Спробуйте для панірування котлет чи іншого м'яса кукурудзяну кашу. Коштує дешево, а результат чудовий. Котлети або м'ясо потрібно просто обваляти в цих кукурудзяних пластівцях і обсмажити на сковороді. У результаті виходить апетитна і рум'яна скоринка.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Інгредієнти для приготування котлет:

  • Фарш ~ 0,5 кг
  • Цибуля ~ 2 шт
  • Оцет 1 ст.л.
  • Спеції за смаком
  • Сіль
  • Кукурудзяна каша - 4-5 ст. л в фарш і 7-10 ст. л для панірування
  • Окріп ~ 50 мл
  • Рослинна олія (для смаження)

Приготування:

У фарш додати сіль, оцет, спеції, нарізану дрібно цибулю і перемішати. Всипати кукурудзяну кашу, додати окріп і знову перемішати. Накрити і залишити на 30 хвилин. Потім добре перемішати.

Сформувати котлети, обваляти в паніруванні і викласти на деко, змащене рясно рослинною олією, запікати при температурі 190°C по 20 хвилин з кожного боку. За бажанням можна посмажити на розігрітій сковорідці та олії.

Котлети в кукурудзяному паніруванні, фото: кадр з відео
Котлети в кукурудзяному паніруванні, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.