Панірувати котлети або будь-яке інше м'ясо не обов'язково у сухариках, борошні, манці, вівсяних пластівцях і чипсах. Існує ще один варіант простого і дешевого панірування.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Завдяки такому паніруванню котлети або відбивні виходять соковитими всередині і хрусткими зовні. Крім того, вони виглядають досить "ошатно", з апетитною рум'яною скоринкою.
Спробуйте для панірування котлет чи іншого м'яса кукурудзяну кашу. Коштує дешево, а результат чудовий. Котлети або м'ясо потрібно просто обваляти в цих кукурудзяних пластівцях і обсмажити на сковороді. У результаті виходить апетитна і рум'яна скоринка.
"Холостячка" Леся Нікітюк оголила принади в халатику, попри лютий мороз
Донька Ніни Матвієнко Тоня показала маму, що втекла з України: в теплі і виглядає щасливою
Квітуча Кароль і батько Балан: сімейний кадр Тіни і Дана з дитиною потрапив в мережу
Тоня Матвієнко в купальнику показала всім свої хащі, Арсен не проти
Інгредієнти для приготування котлет:
- Фарш ~ 0,5 кг
- Цибуля ~ 2 шт
- Оцет 1 ст.л.
- Спеції за смаком
- Сіль
- Кукурудзяна каша - 4-5 ст. л в фарш і 7-10 ст. л для панірування
- Окріп ~ 50 мл
- Рослинна олія (для смаження)
Приготування:
У фарш додати сіль, оцет, спеції, нарізану дрібно цибулю і перемішати. Всипати кукурудзяну кашу, додати окріп і знову перемішати. Накрити і залишити на 30 хвилин. Потім добре перемішати.
Сформувати котлети, обваляти в паніруванні і викласти на деко, змащене рясно рослинною олією, запікати при температурі 190°C по 20 хвилин з кожного боку. За бажанням можна посмажити на розігрітій сковорідці та олії.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,