Цвітна капуста у сирному соусі урізноманітнить ваше щоденне меню. Страва виходить дуже ніжною з легким вершковим присмаком.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 качан цвітної капусти
- 500 мл молока
- 1 цибулина (краще цибулю-порей)
- 50 г вершкового масла
- 1 ч. л. борошна
- 150 г твердого сиру
- 2 жовтки
- 150-200 мл вершків 15-33%
Приготування:
Пономарьов звів Винника з іншою співачкою: "Олександр, спасибі"
Камінська vs Джолі: зірка "НеАнгелів" перетворилася на колишню Пітта, співачку не впізнати
Біля Туреччини потонув російський корабель з українцями на борту: є загиблі
Колишня Узєлкова Боржемська після побачення заговорила про велике кохання: "Вік не має значення"
Капусту промити і розділити на 4 частини. Опустити в кипляче молоко (400 г) і варити протягом 5-10 хв, але до готовності не доводити. Цибулю очистити, подрібнити і тушкувати до прозорості в половині масла. Посипати борошном, трохи потушкувати.
Тоді влити гарячі 170 мл відвару від капусти і решту 100 мл молока, уварити. Вмішати натертий або нарізаний дрібними кубиками сир (щіпку відкласти). Посолити та поперчити.
Коли сир розплавиться – зняти з плити. Вмішати в невелику кількість соусу вершки і жовтки, потім вмішати решту соусу. Капусту викласти в змащену маслом форму, полити соусом, посипати пластівцями вершкового масла, сиром, що залишився. Запікати протягом 15-20 хв до золотистої скоринки.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,