Ну ось, наш дорогий читачу, прийшов 2021 рік, а разом з ним і легке відчуття того, що залишилося в нас після бурхливого проводжання важкого "2020". Щоб не "заплисти" на цілий тиждень в непотрібне застілля пропонуємо вам зайнятися приготування ніжної капусти по-корейськи.

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Cмачний телеграм".

Інгредієнт: Капуста-1.5-2кг; Буряк-1шт; Сіль-1ст.л (з гіркою); Оцет есенція 70%-2ч.л; Коріандр мелений-2ч.л; Часник - 3-4 зубчики; Червоний гострий перець за смаком; Рослинна олія - 80мл; цукор - 3-4ч.л (за смаком).

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Ексфаворит Мішиної Рибак засвітився з новим коханням, українці оцінили: "Ну він і дракон"

Перероблена "пацанка" Покрищук виставила худе тіло, самі ребра: "Дивись біцепси які"

Донька Ніни Матвієнко Тоня показала маму, що втекла з України: в теплі і виглядає щасливою

Арсен Мірзоян показав свою улюблену красуню, і це не дружина: "Мрій!"

Показати ще

1. Капусту нарізати на середні шматочки, додати буряк (буряк натерти на тертці), сіль, все добре перемішати руками. Перемішуючи обов'язково розкрийте шматочки капусти.

2. Після того як перемішали капусту з буряком, накрити плоским блюдом і прибрати на 1-3 години, щоб трохи капуста настоялася.

3. Потім додати оцтову есенцію (якщо її немає, можна замінити звичайним 9% оцтом, але потрібно буде багато додати приблизно 5-7 ст.л) цукор, червоний гострий перець, в центр салату кладемо часник, коріандр, по центру в часник і коріандр влити гаряче рослинне масло, перемішати.

Можна відразу перекласти салат до банки і прибрати в холодильник. Салат за добу готовий.

Раніше повідомляли, як врятувати олів'є, або що робити з їжею, яку знову не з'їли на Новий рік: 5 корисних порад господині.

Як повідомляв Знай.uа, простий рецепт смаженої курочки, вершково-гірчичний соус для насолоди.

Знай.uа писав, приготуйте домашній глінтвейн на зимові свята: зігріє на вулиці і розслабить вдома.