Кухар-професіонал вирішив поділитися кількома порадами з приготування, які краще записати, не втрачати і стати "королем" або "королевою" на кухні.

Деякий кулінарні прийоми дійсно можуть поліпшити частину досить звичайних страв. Наприклад, грінки можна робити вручну на сковороді, але не нарізаючи їх на рівні шматочки ножем, а відриваючи невеликі шматочки руками. А ось селера краще очищати перед тим, як додавати в холодні салати. Зовнішній шар селери може зробити його трохи в'язким. Тому обов'язково проведіть овощечисткой по довжині кожного стебла селери, щоб видалити тонкий і волокнистий зовнішній шар.

прибирання на кухні, скріншот з відео
прибирання на кухні, скріншот з відео

Смажене курча стане неймовірно смачним, якщо разом з ним готувати на сковороді нарізані моркву, цибулю, картоплю та інші овочі. М'ясо виділяє чудовий сік, який вбирається інгредієнтами і вони стають дуже ароматними.

При готуванні яєць на сковороді краще обробляти їх досить повільно. Ну потрібно заважати яєчню, щоб отримати ніжну консистенцію. Лише кілька разів тягніть зовнішні краї до центру під час приготування. І найголовніше - потрібно дістати омлет зі сковороди ще до того, як він буде повністю готовим на вигляд. Таким він повинен стати на тарілці.

Популярні новини зараз

Дівчина встала на коліно перед відкинутим Огнєвіч Максом Тарапатою: "Пропозиція руки і серця"

61-річний водій помер за кермом після порятунку пасажирів: "відчував" смерть і висадив до ДТП

33-річний шеф-кухар забив татуюваннями майже все тіло за 2 мільйони гривень: "Найболючіше в попі"

Прихильники НКВС розстріляли 15-17 літніх хлопців у різдвяному вертепі: дітей поховали, а вбивць "сховали"

Показати ще

Тоненький скибочку яблука або груші поліпшить бутерброд, якщо покласти його між хлібом і сиром. Фрукти виділять натуральні пектини, які додадуть смаженому сендвічу легку солодкість.

Кухня, скріншот: YouTube
Кухня, скріншот: YouTube

Вдома завжди можна приготувати майонез, якщо у вас є кухонний комбайн. Потрібно лише додати яєчний жовток і високоякісне масло, щоб поєднати їх і отримати смачну заправку для наступного бутерброда або салату. У солодкі десерти в процесі приготування краще додати злегка солі, яка підсилює смакові якості і додає приємну текстурну складову.

Нагадаємо, ведучий Андрій Ковальський поділився улюбленим рецептом швидких млинців - щоб встигнути на роботу на 5 ранку

Як повідомляв "Знай.ua", зірка МастерШеф Ярославський дав рецепт борщу смачніше, ніж у Євгена Клопотенка: "Густий і наваристий"

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко втер ніс усім господаркам і майстерно розібрався з баклажанами: "Бам-бам"