Анатолій Гриценко обговорив із Послом США в Україні Марі Йованович і заступником помічника Держсекретаря США у справах Євразії Джорджем Кентом питання безпеки судноплавства в Азовсько-Чорноморському регіоні.

Про це лідер «Громадянської позиції» повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Також політики обговорили варіанти узгоджених дій для деескалації конфлікту та захисту економічних інтересів України, звільнення захоплених у полон моряків і можливі загрози та шляхи їх попередження в період виборчої кампанії.

«США не обирають владу в нашій країні, але як партнери за дотриманням/порушенням Закону слідкують уважно. Бандитський напад на нашу команду в Одесі теж не залишився непоміченим», - підкреслив Гриценко.

Нагадаємо, раніше лідер «Громадянської позиції» обговорив із Куртом Волкером варіанти врегулювання конфлікту на Донбасі.

Популярные статьи сейчас
Долги аннулируют: украинцам дали новый шанс в трудные времена "Киевстар" предупредил украинцев об опасности: что нужно знать Пенсионеры получат повышенную пенсию: какие условия "Иди в Украину, ты, бл**ь, служи": разъяренные украинцы набросились на работников паспортного стола в Польше
Показать еще