Анатолій Гриценко обговорив із Послом США в Україні Марі Йованович і заступником помічника Держсекретаря США у справах Євразії Джорджем Кентом питання безпеки судноплавства в Азовсько-Чорноморському регіоні.

Про це лідер «Громадянської позиції» повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Також політики обговорили варіанти узгоджених дій для деескалації конфлікту та захисту економічних інтересів України, звільнення захоплених у полон моряків і можливі загрози та шляхи їх попередження в період виборчої кампанії.

«США не обирають владу в нашій країні, але як партнери за дотриманням/порушенням Закону слідкують уважно. Бандитський напад на нашу команду в Одесі теж не залишився непоміченим», - підкреслив Гриценко.

Нагадаємо, раніше лідер «Громадянської позиції» обговорив із Куртом Волкером варіанти врегулювання конфлікту на Донбасі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще