Один із кандидатів у народні депутати у 210 мажоритарному окрузі Борис Приходько завіз на Чернігівщину «тутуханів-спортсменів» для прикриття підкупу виборців. Про це написав на своїй сторінці у фейсбук представник «Всеукраїнського Об’єднання добровольців», чернігівець Вадим Йовенко, пишуть Акценти.

Як мене повідомили побратими на час виборів у місто Прилуки на підтримку Борі Приходько відомого в вузьких кругах касира...

Geplaatst door Вадим Йовенко op Zondag 14 juli 2019

«Як мене повідомили побратими на час виборів у місто Прилуки на підтримку Борі Приходько відомого в вузьких кругах касира корупції, "Саша назначеный" - Олександр Михайлик разом зі своєю луганською шавкаю — сілкиним привіз тітуханів- "спортсменів". Поліція, СБУ просимо Вас перевірити або спростувати інформацію та прийняти необхідні заходи. Всеукраїнське Об'єднання Добровольців не допустить підкупу виборців та можливих фальсифікацій. Влада належить Українському Народу!» - написав Вадим Йовенко.

Популярные статьи сейчас
Дополнительно 2000 грн: кто из пенсионеров может получать сразу две выплаты Тарифы на коммуналку в октябре: украинцев предупредили о 50-процентном подорожании Какие зарплаты у работников ТЦК: жалуются, что их работу недооценивают Социальная помощь по новым правилам: будут платить тем, кто раньше и не надеялся
Показать еще

Нагадаємо, на початку виборчої кампанії представники «Всеукраїнського Об’єднання Добровольців» провели прес-конференцію, на якій заявили, що не допустять до Верховної Ради від Чернігівської області корупціонерів, в тому числі, Бориса Приходько.

Раніше ЗМІ писали про повідомлення місцевих жителів щодо масової «скупки голосів» на користь Бориса Приходько. 1 голос - до 3000 грн, половину платять відразу, другу - обіцяють після «перемоги». Також повідомляється, що колишній банкір завіз в округ сотні молодих людей спортивної статури, які прикривають роздачу грошей. Гроші роздають в штабних офісах, але частіше - за місцем проживання виборців, головним чином в селах. Видачу здійснюють високооплачувані учасники так званої «сітки», як з числа місцевих, раніше агітували за Петра Порошенка, так і «туристи». А в ніч на 13 липня в цьому ж, з недавніх пір сумно «знаменитому» 210-му окрузі, підпалили авто Олександра Луцюка - відомого в Козелецькому районі громадського діяча, співзасновника і лідера громадського об'єднання «Остерська Січ». Він сам переконаний, що це помста за його активну участь у виборчій кампанії на підтримку опонента Бориса Приходько. Про це Олександр Луцюк повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.