Екс-керівник штабу Порошенка та депутат районної ради Лідія Шевченко знову займається підкупом виборців, але вже на користь кандидата у народні депутати у мажоритарному окрузі №210 Бориса Приходька. Про це написав у своїй сторінці в фейсбук Сергій Головня, спеціальний кореспондент «Народного Контролю Чернігова», пишуть Акценти.

«Не так давно були президентські вибори й одіозна депутатка районної ради, Шевченко Лідія Павлівна , була керівником штабу Порошенка ... Навіть фото підтверджуючі додам! Також проводила підкуп виборців, за що на неї було відкрито державним бюро розслідувань, кримінальне провадження за статею 160 підкуп виборців. Але цю одіозну персону нічого не навчило і вже сьогодні вся команда Шевченко, Лідії Павлівни на чолі з її донькою, Адою Могилою та одіозним екс працівником поліції, Олександром Чалим, тим самим, що б’є журналістів, працюють на Бориса Приходька.. Й знову проводять підкуп виборців під кришуванням правоохоронних органів...» - написав журналіст.

Раніше ЗМІ писали про повідомлення місцевих жителів щодо масової «скупки голосів» на користь Бориса Приходько. 1 голос - до 3000 грн, половину платять відразу, другу - обіцяють після «перемоги». Також повідомляється, що колишній банкір завіз в округ сотні молодих людей спортивної статури, які прикривають роздачу грошей. Гроші роздають в штабних офісах, але частіше - за місцем проживання виборців, головним чином в селах. Видачу здійснюють високооплачувані учасники так званої «сітки», як з числа місцевих, раніше агітували за Петра Порошенка, так і «туристи». А в ніч на 13 липня в цьому ж, з недавніх пір сумно «знаменитому» 210-му окрузі, підпалили авто Олександра Луцюка - відомого в Козелецькому районі громадського діяча, співзасновника і лідера громадського об'єднання «Остерська Січ». Він сам переконаний, що це помста за його активну участь у виборчій кампанії на підтримку опонента Бориса Приходько. Про це Олександр Луцюк повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.