8 лютого 2019 у Національному палаці культури та мистецтв "Україна" відбудеться грандіозне шоу скрипаля-віртуоза Ари Малікян.

Ара Малікян - музикант вірменського походження, народився в Лівані, а останні п'ятнадцять років є громадянином Іспанії.

Шоу Ари Малікян - унікальне поєднання тужливих мотивів Сходу, запальних ритмів Латинської Америки і широї душі самого маестро. Зі своїми шоу віртуоз вже об'їздив, мало не усі країни світу, і всюди публіка приймала його із захопленням. За рік Ара Малікян дає понад 300 концертів, вражаючи фанатів своєю енергією і запалом. Всього він записав 26 альбомів і зупинятися на досягнутому не збирається.

Музикант ставить собі за мету популяризацію класичної музики, але він анітрохи не схожий на виконавця класичних творів. Його можна швидше побачити в широких східних штанях і жилетці з візерунками на голе тіло. Образ доповнюється чорними, як ніч, кучерями і бородою.

Ара Малікян супроводжує бурхливими емоціями кожен виступ - стрибає, заряджає енергією музикантів і глядачів, а інколи падає і грає лежачи, все у тому ж шаленому ритмі.

Популярные статьи сейчас
Кто из украинцев останется без льгот в 2024 году Заплатите от 17 000 до 51 000 грн: украинцев предупредили о штрафах с 1 апреля Перевод с карты на карту будут жестко контролировать: как могут заблокировать карту Готовьте документы: "Укрпочта" начинает выплаты до 3 тысяч гривен
Показать еще

У творчій скарбничці музиканта шедеври Вівальді, Моцарта, Паганіні та обробки відомих рок-груп, таких як Radiohead, Led Zeppelin, хіти Джиммі Хендрікса та Девіда Боуї. Глядачі зможуть почути і авторські твори маестро, в тому числі - саундтреки до відомих фільмів.

Ціна квитків - від 350 до 3550 грн.