29 листопада відбулась зустріч голови правління ПАТ «Київоблгаз» Дмитра Дронова із жителями Володарського району.

Під час спілкування з Дмитром Дроновим жителів району більш за все цікавило питання здорожчання ціни на газ. Про це повідомляє Київдержадміністрація.

Голова правління пояснив, що ПАТ «Київоблгаз» не впливає на вартість газу. Сама компанія вже з 2015 року вимагає від регулятора НКРЕКП, щоб операторам газорозподільних систем було встановлено економічно обґрунтований тариф на розподіл природного газу. Адже зараз доля, яку отримує компанія складає 6% від ціни за метр кубічний. Тобто з ціни 8 грн 55 коп, компанія отримує всього 0 грн 56 коп. Цього катастрофічно не вистачає на заробітну плату працівникам та якісне і безпечне обслуговування споживачів.

«Я з великим бажанням хотів би, щоб вартість газу складала 1 гривню, тоді в нас не було б боргів», – заявив голова правління ПАТ «Київоблгаз» Дмитро Дронов.

Депутат Володарської районної ради Валерій Миколаєнко виступив з ініціативою звернутись до виконавчих органів влади з проханням переглянути тариф операторам газорозподільних систем, щоб він став економічно обґрунтованим. Найближчим часом це питання буде розглянуто на засіданні районної ради.

Популярные статьи сейчас
Днепровская девушка-хатико вернулась, но теперь она нападает на людей Школы теперь ждут массовые проверки: родители добились своего Германия вводит строгие ограничения: как это повлияет на украинцев Это должен делать каждый, у кого есть смартфон: чехол и стекло на экран не защитят
Показать еще