Історія цуценяти, яке завдяки своїй незвичній зовнішності змогло врятувати своїх братів і сестер.

А ви теж у захваті від класичних булочок з корицею? Домашніх, у вигляді завитків, з хрусткою скоринкою і м'яким тістом? Страва і прихильність до неї інтернаціональні, а тому й не дивно, що виникли асоціації з випічкою і у людей на іншій стороні земної кулі.

Щенки загипнотизировали пользователей соцсетей

Це тепер Кориця виглядає так - здорова і жвава собака, але з геть нетиповою формою вух.

Популярные статьи сейчас
Пенсионерам начислят по 940 гривен надбавки: повезет, как всегда, не всем Заплатите от 17 000 до 51 000 грн: украинцев предупредили о штрафах с 1 апреля Готовьте кошельки: украинцам через считанные дни повысят тарифы на коммуналку, что подорожает Отвыкайте от отопления: украинцев просят сделать это до отключения, чтоб не пострадать
Показать еще

Однак починалося все куди гірше - представники організації «Pit Sisters» знайшли послід цуценят, що розлучили з батьками. Песикам було всього кілька тижнів і вони були заражені паразитами і виснажені.

Как щенок испугался самого себя (видео)

Добре що серед доходяг помітили Корицю - цуценя відразу привернуло увагу своїми нестандартними вухами.

Коли фотографію Кориці опублікували в соцмережах із закликом допомогти цим цуценятам, вона звісно ж привернула масу уваги. Багато людей захотіли взяти собі незвичайну Корицю, але їм пояснили - вона-то точно знайде родину, а іншим пропадати тільки з-за того, що вуха звичайні? Візитери переймалися ситуацією і розібрали інших цуценят.

Ну а що ж з приводу самої Кориці? На жаль, саме через неправильну форму вушок вона частково глуха, тому їй підшукали особливу сім'ю, в якій вже мешкають три собаки. Дружний колектив допоможе цуценяті соціалізуватися та адаптуватися до життя!

Напомним, британская учительница продает щенков-террористов.

Британка в объявлении о продаже щенков вместо слова "терьер" написала "террор" и стала объектом сокрушительного троллинга от потенциальных покупателей

Как сообщал "Знай.ua", ветеринары констатировали рождение феноменальных щенков.

Первые в истории однояйцевые щенки-близнецы появились на свет в Южной Африке. Этот случай ученые называют феноменальным

Также "Знай.ua" писал, что в Киеве спасли больных щенков. Вы не поверите откуда.

Киевская команда по спасению животных показала пример настоящей преданности своей профессии