Управляюча компанія Activitis претендує зайняти місце управителя резиденції «МЕЖИГІР’Я».

Управляюча компанія Activitis має практичний досвід ефективної побудови стратегії і тактики розвитку різних активів нерухомості. Компанія має успішні проекти з управління бізнес-центром та станцією технічного обслуговування.

Бізнес-план, який Управляюча компанія Activitis представила 26 червня 2019 року, містить детальний перелік заходів з управління резиденції. Зокрема, на території «Межигір’я» пропонується розмістити спортивні майданчики, відкритий кінотеатр; проводити майстер-класи, квести, лекції та активно залучати до співпраці нових партнерів, що забезпечить ефективне управління резиденцією. Винагорода Activitis за управління резиденцією «Межигір'я» становитиме лише 10% від доходу. Управляюча компанія Activitis закликає АРМА розглянути надану пропозицію, проаналізувати її на предмет ефективності у порівняні з іншими пропозиціями.

Детальніше з документами можна ознайомитися за посиланнями:

Нагадаємо, що вперше конкурс на управителя резиденції «Межигір'я» було оголошено у листопаді минулого року. Тоді Управляюча компанія Activitis виявила бажання стати управителем об’єкту та подала відповідну пропозицію. Проте, подані компанією документи розглянуті не були, висунута пропозиція була проігнорована, а управителем було обрано маловідому компанію, яка планує отримувати винагороду у розмірі 20 % отриманих від управління доходів.

Популярные статьи сейчас
Долгов не обобраться, если забудете об этом: украинцам напомнили о важной процедуре Отвыкайте от отопления: украинцев просят сделать это до отключения, чтоб не пострадать Жертвовать желудком ради коммуналки больше не придется: пенсионерам назначат доплаты Перевод с карты на карту будут жестко контролировать: как могут заблокировать карту
Показать еще

Але активісти, окремі журналісти та громадська рада при АРМА не підтримали рішення Тендерного комітету АРМА та закликали до скасування результатів конкурсу і оголошення нового відбору управителя. Народні депутати України Світлана Заліщук, Мустафа Найєм, Єгор Соболєв і Вікторія Войціцька закликали АРМА не укладати угоду з переможцем конкурсу. У свою чергу, Управляюча компанія Activitis зверталася зі скаргою до голови АРМА щодо порушення процедури відбору управителів нерухомого та рухомого майна резиденції «Межигір’я».

29 травня 2019 року АРМА повідомило, що протягом одного місяця компанії, які бажають стати управителем резиденції «МЕЖИГІР’Я», можуть оприлюднити свої бізнес-плани і, якщо вони міститимуть ефективніші та якісніші прогнози, ніж бізнес-план переможця конкурсу, тоді питання про оголошення нового конкурсу може бути на порядку денному.