Не так давно в Харкові жителі міста вирішили провчили популярну блогерку Анну Кривуць (danger.ann), яка в черговий раз попалася в стані алкогольного сп'яніння за кермом.

Про це стало відомо з повідомлення колишньої патрульної Ляни Теремкової в Facebook. За словами Теремкової, невідомі вкрали і порізали колеса її автомобіля Lexus.

Вона також додала: "Порізали колесо, хотіли, мабуть, навчити правильно паркуватися, але вона знову набухалась і за кермо! Плюс ще одна 130. Всі її підписники можуть її з цим привітати і помолитися, щоб вона вас не збила! Потім можете зняти чергове відео-виправдання їй! " - користувачі під постом різко висловилися на адресу Кривуць.

Користувачі мережі не забарилися зі своїми коментарями з приводу ситуації: "Я б її на ланцюг посадив, однією горілкою поїв", "Господи, коли її вже посадять? Вона ж неосудна", "Як таких ще земля носить?".У відповідь на такі висловлювання, Анна опублікувала ролик на своєму Youtube-каналі "DANGERANN!", На якому знята її зупинка патрульними. На відео вона нецензурно висловлюється і грубіянить поліцейським.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До слова, 19-річний хлопець і 17-річна дівчина потрапили під потяг, коли перетинали на транспортному засобі залізничну колію.

Про це повідомив начальник відділу комунікації ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв на своїй сторінці в Facebook. "Сьогодні вночі в Новосанжарському районі поїздом смертельно травмовані 19-річний хлопець і 17-річна дівчина, які на скутері перетинали залізничне полотно", - написав він. За даними Сулаєва, загиблі - жителі двох сіл Новосанжарського району.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що в 100 кілометрах від українського кордону у Польщі розбився пасажирський автобус, що прямував із Чехії, в салоні якого перебували українці.

Зазначається, що постраждали 8 осіб, проте їм не знадобилася госпіталізація.

На місце одразу прибули "швидкі". Місцеві лікарі надали допомогу всім постраждалим на місці.

"Дивом обійшлося без важких травм. Синці та забиті місця. Допомогу медики надали на місці". Усіх пасажирів забрав інший автобус.

Нагадаємо, через ДТП у Львівській області за участю нетверезого працівника поліції загинув водій скутера та його пасажир. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Як повідомляв Znaj.ua, Мережа вмирає зі сміху через нові знімки незвичайної автопригоди, що сталась у Чернігові. На фото євробляха "Ланос", відвозить поліцейський "Пріус". Користувачі засипали жартами побачені кадри.

Також Znaj.ua писав про те, що у вівторок вранці, 28 серпня, моторошна дорожньо-транспортна пригода сталася в Одеській області: автобус, в якому їхали українські туристи, на повному ходу зіткнувся з вантажним автомобілем. Аварія сталася в селищі Грибівка Овідіопольського району.