Якщо раніше, щоб дізнатися у скільки вам обійдеться авіапереліт туди і назад, треба було їхати в аеропорт, або телефонувати в авіакомпанію і дізнаватися все, то зараз завдяки інтернету все набагато простіше. Вам потрібно лише зайти на потрібний сайт, заповнити певні дані і перед вами з'явиться перелік всіх доступних авіаквитків в обидва боки.

Авіаквитки

Зробити це ви можете тут.

Як дізнатися вартість квитка на літак

Для початку вам потрібно почати пошук квитка. Для цього потрібно перейти або на сайт певної авіакомпанії, аеропорту, або ж скористатися спеціальними сайтами агрегаторами (дивитись тут).

Останні вже давно вважаються найзручнішими, адже там потрібно зробити мінімум рухів, щоб дізнатися усе, що вам потрібно і забронювати авіаквитки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Покрокова інструкція:

  • Переходьте на спеціальну сторінку, де можна почати пошук авібілетів.
  • Заповнюєте обов'язкові поля, зазвичай це міста, звідки ви вилітаєте, куди прилітаєте і дата. Після цього натискаємо "пошук".
  • Після цього ви отримуєте величезний список з усіх можливих варіантів. Там можна буде подивитися на ціни, вибрати аеропорт та авіакомпанії.
  • Ціни на квитки можуть досить сильно відрізнятися, тому що перед вами будуть всі можливі варіанти. Вартість відрізняється в залежності від дня вильоту (найдешевші квитки зазвичай посеред тижня), від часу вильоту (найдешевші правило вночі, або дуже рано).

Тобто виходить, дізнатися вартість авіаквитка зовсім не складно. Вам потрібно лише зайти на один із сайтів (авіакомпанії, аеропорту, або спеціальний сервіс для покупки квитків), заповнити найважливіші полня (місце відбуття та прибуття, дати прильоту-повернення) і натиснути "пошук". Після цього ви отримаєте величезний список найрізноманітніших квитків із зазначеними цінами. Вам залишається лише вибрати найбільш підходящий для вас варіант.